tromaktiko: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Στείλτε τη φωτογραφία από το στολισμένο σπίτι σας και κερδίστε ένα από τα 3 κινητά Samsung Dual Sim!

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Στείλτε τη φωτογραφία από το στολισμένο σπίτι σας και κερδίστε ένα από τα 3 κινητά Samsung Dual Sim!



Οι γιορτές ήρθαν και το tromaktiko όπως κάθε χρόνο, μοιράζει δώρα στους αναγνώστες του! Φέτος θα δώσουμε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ 3 συσκευές κινητών Samsung που δέχονται δυο κάρτες! 
Αρκεί να στείλετε στο email μας: tromaktikos@gmail.com την φωτογραφία από το στολισμένο δέντρο σας ή ακόμα και τον στολισμένο κήπο ή μπαλκόνι σας, μαζί με τα στοιχεία σας:
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΤΚ, ΠΕΡΙΟΧΗ, ΑΡΙΘΜΟ ΚΙΝΗΤΟΥ & ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ
Δείτε τους όρους πιο κάτω:
  • Τρεις τυχεροί θα κληρωθούν τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι και θα ανακοινωθούν μέσα από το tromaktiko, με sms αλλά και με email.
  • Για την ορθή συμμετοχή στον διαγωνισμό, οι φωτογραφίες πρέπει να είναι προσωπικές (από κινητό τηλέφωνο ή φωτογραφική μηχανή) και να μην υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα επαγγελματία φωτογράφου ή καλλιτέχνη.
  • Με την αποστολή του email με τις φωτογραφίες σας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε να δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες από την οικία σας αλλά και σε περίπτωση που θα είστε ένας από τους τυχερούς, του ονοματεπώνυμου και της περιοχής σας.
  • Οι φωτογραφίες που στέλντονται στο tromaktiko, επεξεργάζονται από τεχνικό για να δημοσιοποιηθούν με τον "ιστό" (λογότυπο) του blog προς αποφυγή κλοπής από τρίτους για κακόβουλη χρήση.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πολύ πολύ τύχη που τόσο χρειαζόμαστε τα τελευταία χρόνια όσοι ζούμε στην Ελλάδα.

Η Συντακτική Ομάδα του tromaktiko



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!