tromaktiko: Σήκωσαν Αλβανική σημαία στην Ακρόπολη!

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Σήκωσαν Αλβανική σημαία στην Ακρόπολη!



Στη σελίδα της Αλβανικής Νεολαίας στην Ελλάδα - Rinia Shqiptare Ne Greqi στο Facebook δημοσιεύτηκε φωτογραφία με δυο νεαρούς αλβανούς να... υψώνουν την ερυθρόμαυρη σημαία με φόντο τον Παρθενώνα.

"Η Νεολαία στην Ελλάδα δεν ξεχνά την ταυτότητά της. Είμαστε τα παιδιά της Αλβανίας. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από κάποια αλβανόπουλα μπροστά απ’ την Ακρόπολη στην Αθήνα" αναφέρει η λεζάντα της προκλητικής φωτογραφίας.



Μάλιστα η "Αλβανική Νεολαία στην Ελλάδα" ετοιμάζει και μουσική βραδιά για να γιορτάσουν οι Αλβανοί της Αθήνας την 100η επέτειο Ανεξαρτησίας της Αλβανίας. Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους η εκδήλωση θα γίνει στις 28 Νοεμβρίου, σήμερα, στα Κάτω Πατήσια σε μαγαζί επί της οδού Καυταντζόγλου 64 και ώρα 21:00. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και ο πρέσβης της Αλβανίας στην Αθήνα κ. Dashnor Dervishi.

Υπενθυμίζουμε πως όταν πριν λίγο καιρό, Έλληνες πολίτες επιχείρησαν να σηκώσουν τη γαλανόλευκη πάνω στην Ακρόπολη, οι φύλακες δημιούργησαν θέμα απαγορεύοντάς τους να ανοίξουν οποιαδήποτε σημαία στο βράχο της Ακρόπολης.

Αλήθεια γιατί δεν αντέδρασε κάποιος φύλακας βλέποντας τους Αλβανούς να σηκώνουν τη σημαία τους;

Για πόσο ακόμη θα ανεχόμαστε αυτές τις προκλήσεις χωρίς να αντιδράμε;
aftonomi.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!