tromaktiko: Και οι ανάπηροι πολέμου είπαν "Όχι"

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Και οι ανάπηροι πολέμου είπαν "Όχι"



Ως γνωστόν, δεν νοείται παρέλαση εορτασμού Εθνικής Ελληνικής Επετείου δίχως τη συμμετοχή των επιζώντων θυμάτων και των αναπήρων των πολέμων μας. Σύμφωνα με τον κύριο Ν.Τ (ανάπηρο μαχητή πολέμου της Αλβανίας κατά το 1940-41) "οι ανάπηροι πολέμου δε θα παρελάσουν τη μεθεπόμενη Κυριακή, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου". Εντούτοις, αντιπροσωπεία τους θα καταθέσει στέφανα στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, την παραμονή της ημέρας του "ΟΧΙ".

Άλλη μιαν ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στα δυσμενή κυβερνητικά μέτρα που οδηγούν τον λαό- και δη τα άτομα που έχουν αναπηρίες και που έτυχαν θύματα των τελευταίων πολέμων της Ελλάδος- στην εξαθλίωση.

Στη φετινή επέτειο, θα προβάλλονται με ματιές- τάχα μου- καταρρακωμένες, οι υποκινούμενοι κλεφτοβασιλιάδες που οδήγησαν την πατρίδα στην οικονομική και στην κοινωνική καταστροφή καθώς θ'απαξιώνονται εκείνοι που ρίχτηκαν με ψυχή στη μάχη για τη λευτεριά.

Θα αντιληφθεί άραγε, κάποιος από τους "ιθύνοντες" που θα χαιρετούν τη χαμένη πολιτική ανδρεία από τις εξέδρες των επισήμων, τούτο το οξύμωρον;
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!