tromaktiko: Η Ελληνίδα «άνεργη της χρονιάς»

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Η Ελληνίδα «άνεργη της χρονιάς»



Είναι το κορίτσι με τα μαύρα μαλλιά που όλοι είδαμε να πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της Benetton για τον «Άνεργο της Χρονιάς» που έκλεψε τις εντυπώσεις.
Η 30χρονη Κατερίνα Καραταΐρη που τη βλέπουμε στην αφίσα να φορά το πουκάμισο με τον σφραγισμένο γιακά, εικόνα που θυμίζει επαγγελματία με πολλές υποχρεώσεις, στην πραγματικότητα βιώνει και η ίδια την ανεργία παρά τα πτυχία και τους ακαδημαϊκούς τίτλους που κατέχει.

Σπούδασε στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ ωστόσο στη συνέχεια στράφηκε στις θεατρικές σπουδές. Στη συνέχεια, έκανε μεταπτυχιακό στην Πολιτιστική Διαχείριση στο

Πάντειο Πανεπιστήμιο και για περίπου επτά μήνες έψαχνε δουλειά πάνω στο αντικείμενό της, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει.

Έτσι αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα κυνηγώντας μια θέση στην αγορά εργασίας.

Πριν από μερικούς μήνες και ενώ βρισκόταν στη Βαρκελώνη, δέχτηκε ένα e-mail από φίλο της ο οποίος την παρότρυνε να στείλει το βιογραφικό της στην Benetton όπου ζητούσαν νέους ανθρώπους για την καινούργια τους καμπάνια.

«Ήταν φοβερή εμπερία» λέει η Κατερίνα στην εφημερίδα «Τα Νέα».

«Κανένας από εμάς δεν είχε σχέση με τον χώρο του μόντελινγκ. Είμαστε νέοι, οι οποίοι έχουμε κάνει σπουδές και είμαστε εκτός αγοράς εργασίας» προσθέτει η 30χρονη Ελληνίδα, η φωτογραφία της οποίας φιγουράρει σήμερα σε κεντρικούς δρόμους της Ευρώπης.
alithia.com.cy
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!