tromaktiko: Δύο αυτοκτονίες, o Πόλ τόμσεν και ο Χότζας!

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Δύο αυτοκτονίες, o Πόλ τόμσεν και ο Χότζας!



Γράφει ο Θεόδωρος Χριστοδουλίδης 
Την παροιμία με τον Χότζα την ξέρετε; O Χότζας λέει ήθελε να μάθει τον γάιδαρό του να τρώει λιγότερο.
Την πρώτη μέρα λοιπόν του έκοψε το φαΐ, την δεύτερη μέρα επίσης δεν τους έδωσε φαγητό, την τρίτη επίσης δεν του έδωσε, την τέταρτη τον άφησε επίσης νηστικό και την πέμπτη μέρα ο γάιδαρος ψόφησε!

Τότε, απογοητευμένος ο Νασρεντιν Χότζα, είπε:

"Ρε γ@μώτο, και πάνω που είχε μάθει να μην τρώει πολύ"....

Από ότι φαίνεται αυτή η παροιμία ταιριάζει εδώ στην Ελλάδα, ειδικά στην περίπτωση του Πολ Τόμσεν, που ως άλλος Χότζας, στέλνει στην κρεμάλα τους Ελληνες και τις Ελληνίδες.

Οι δανειστές, μας αντιμετωπίζουν με αυτή τη λογική, κάτι που φαίνεται ότι έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που ισχυρίζονται ότι επιθυμούν.

Έτσι… μία ακόμα γυναίκα, έγινε θυσία στο βωμό του μνημονίου.

Τα ξημερώματα η 61ετών επιχειρηματίας αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της. Μπήκε στο αυτοκίνητο της και έπεσε στη λίμνη της Εύβοιας.

Αυτόπτης μάρτυρας κάλεσε την αστυνομία και στην συνέχεια άρχισαν την αναζήτηση και άνδρες του λιμενικού. Η αυτόχειρας βρέθηκε αλλά δεν τα κατάφερε.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου επαληθεύτηκε ο θάνατος της.

Επιπλέον ένας 50χρονος επιχειρηματίας ηλεκτρικών ειδών βρέθηκε το μεσημέρι απαγχονισμένος, μέσα στην επιχείρηση του στην Αλεξανδρούπολη.

Ο αυτόχειρας ήταν γνωστός στην περιοχή και σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρό οικονομικό θέμα.

aegeantimes.gr

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!