tromaktiko: Γ. Πατούλης: Στα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου! (Φωτό)

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Γ. Πατούλης: Στα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου! (Φωτό)



Στα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Αθηνών που θα φιλοξενήσει την πρώτη ιδιωτική πολυτεχνική σχολή στην Ελλάδα όπως και τη σχολή κινηματογράφου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, χαιρετίζοντας τη...
λειτουργία των νέων σχολών αλλά και μιλώντας για την καλή συνεργασία που διατηρεί ο Δήμος Αμαρουσίου με τον ιδιωτικό εκπαιδευτικό φορέα τα τελευταία δύο χρόνια.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, αναφερόμενος στη νέα πρωτοβουλία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Αθηνών, σημείωσε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου αγκαλιάζει κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα πολύ περισσότερο μάλλον όταν αφορά στον τομέα της εκπαίδευσης, και ευχήθηκε η αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης που έχει καλλιεργηθεί με τον Μητροπολιτικό Κολλέγιο στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής επιχειρηματικότητας του Δήμου, να συνεχιστεί και στο μέλλον.



Επ’ ευκαιρίας ο κ. Πατούλης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Κωνσταντίνο Ροδόπουλο, αλλά και προς τους καθηγητές και φοιτητές του Κολλεγίου για τα προγράμματα λογοθεραπείας που πραγματοποίησαν για τους ενήλικες κατοίκους, τα παιδιά των δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών αλλά και για τα μέλη του Κ.Α.Π.Η του Δήμου Αμαρουσίου.

Κλείνοντας ο Δήμαρχος Αμαρουσίου εξήγγειλε την επέκταση της συνεργασίας του Δήμου με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών και σε άλλους τομείς όπως μέσα από το πρόγραμμα για την πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας που προωθείται, μία πρωτοβουλία για την οποία πολύ σύντομα θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις. Παράλληλα με τη λειτουργία της Πολυτεχνικής Σχολής του Κολλεγίου ανακοινώθηκε από τον σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, και η έναρξη λειτουργίας και της Σχολής Κινηματογράφου.

Ακολούθησε η απονομή τιμητικής πλακέτας στον διεθνούς φήμης ακαδημαϊκό Δημήτρη Νανόπουλο, για τη συμμετοχή του στο πείραμα CERΝ, ενώ με την ευκαιρία των εγκαινίων, ο Πρόεδρος του Μητροπολιτικού Κολλεγίου κ. Ροδόπουλος, προσέφερε στο Σύλλογο «Ελπίδα» δια της εκπροσώπου του Μαριάννας Βαρδινογιάννη, μία υποτροφία τετραετούς φοίτησης.

www.markos.tv
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!