tromaktiko: «Εξαφανίστηκε» ο επικίνδυνος ισοβίτης, Μιχάλης Μακρυγιάννης

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

«Εξαφανίστηκε» ο επικίνδυνος ισοβίτης, Μιχάλης Μακρυγιάννης



Αντιμέτωπες με ένα ακόμη… φιάσκο βρίσκονται οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές.
Αφού ο άκρως επικίνδυνος κακοποιός, Μιχάλης Μακρυγιάννης, ο οποίος εκτίει ποινή τετράκις ισόβια για πέντε δολοφονίες, τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας, λήστείες και άλλες εγκληματικές πράξεις, πήρε πενθήμερη άδεια από τις φυλακές της Λάρισας και φυσικά, δεν επέστρεψε ποτέ.

Τις Αρχές, βαραίνει άκομη περισσότερο το γεγονός πως ο… κρατούμενος, είχε κάνει το ίδιο και πριν έξι χρόνια!

Ο Μιχάλης Μακρυγιάννης μετά από αρκετές αιτήσεις στους αρμόδιους των Φυλακών της Θεσσαλικής πόλης και τα… άκυρα που λάμβανε, τελικώς, κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη άδεια. «Η καλή διαγωγή του, οι σκληρές δουλειές στις φυλακές αλλά και ο λόγος τιμής που έδωσε πως δεν θα προβεί σε οτιδήποτε αντικανονικό», ήταν οι λόγοι που ο επικίνδυνος εγκληματίας πήρε το ναι από την διεύθυνση των φυλακών.

Η άδειά του Μακρυγιάννη εξέπνευσε πριν δύο μέρες και ήδη τον αναζητά η αστυνομία. Κάτι γνώριμο για τον ίδιο άλλα και για τις Αρχές. Αφού το καλοκαίρι του 2006 είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Αλικαρνασσού και εξαφανίστηκε. Τελικά, ο δράστης συνελήφθη εκ νέου τον Οκτώβριο του 2007 στο Χαϊδάρι, όταν ακινητοποιήθηκε μέσα σε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο μάρκας BMW, έπειτα από τροχαίο ατύχημα που προκάλεσαν σκόπιμα οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση. Και τώρα, αυτός ο τύπος ξαναπήρε άδεια. Ένα… μπράβο σε αυτούς που έβαλαν την υπογραφή…
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!