tromaktiko: Οι εισπράκτορες των τοκογλύφων έχουν αποθρασυνθεί πλέον τελείως!

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Οι εισπράκτορες των τοκογλύφων έχουν αποθρασυνθεί πλέον τελείως!



Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Η είδηση …

Με τη νέα χρονιά οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων θα κληθούν να πληρώσουν είτε Τέλος Κυκλοφορίας είτε Τέλος... Ακινησίας, αφού η κυβέρνηση εξετάζει να χρεώνει την «προσωρινή ακινησία» των ΙΧ με ένα σύστημα παρόμοιο με εκείνο που υπάρχει στην ακινησία των σκαφών αναψυχής.

Ο σχολιασμός …

Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο μια και οι Καραγκιόζηδες που μας κυβερνούν έχουν πλέον αποθρασυνθεί τελείως. Φυσικά αυτό συμβαίνει γιατί φταίνε κάποιοι από εμάς που πίστεψαν για άλλη μία φορά τα ψέματα τους και τους ψήφισαν, αλλά και όλοι μας που ακόμα έχουμε την υπομονή και τους ανεχόμαστε. Μια υπομονή η οποία αγγίζει πλέον τα όρια του σαδομαζοχισμού αφού εδώ και αρκετό καιρό μένουμε αδρανείς στην μεγάλη κοροϊδία και στους απροκάλυπτους εκβιασμούς τους!

Αυτά τα πολιτικά ξόανα αφού διαχρονικά επέτρεψαν σε πολλούς της παρέας τους αλλά και στους κολαούζους τους να κατακλέψουν την χώρα τώρα σφυρίζουν αδιάφορα και αλληλοκαλύπτονται φορτώνοντας τον λογαριασμό στον μισθωτό, στον μικροσυνταξιούχο, στον άνεργο!

Με την πιπίλα και την δικαιολογία της φοροδιαφυγής η οποία καθιερώθηκε και ανδρώθηκε υπό την ανοχή τους για να μη πω υπό την προστασία τους βάλλουν επί δικαίων και αδίκων βγάζοντας όμως από το κάδρο το συνάφι τους στο οποίο συμμετέχουν τα μεγαλύτερα λαμόγια που πέρασαν από αυτόν εδώ τον τόπο.

Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και οδηγούν την χώρα και τους πολίτες σε πλήρη εξαθλίωση όπου ακόμα και το ότι "Ζεις" τείνει να γίνει φορολογικό τεκμήριο για τους εισπράκτορες των τοκογλύφων.

Είμαστε πλέον άξιοι της μοίρας μας για τα μέχρι τώρα αλλά και για τα επερχόμενα δεινά μας και όπως είπε ένας Ιεράρχης προ καιρού ίσως ήρθε η ώρα να στήσουμε κρεμάλες από το Σύνταγμα έως τις Στήλες του Ολυμπίου Διός! (μάλλον θα πρέπει μέσω Συγγρού να φτάσουν ως το Φάληρο γιατί είναι πολλοί … οι Ένοχοι.)
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!