tromaktiko: Νανοβιονική...απάτη αξίας 300 ευρώ;

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Νανοβιονική...απάτη αξίας 300 ευρώ;



Παρακατω ειναι το email που μολις απέστειλα στη Ζούγλα και στην εταιρεια που υποτιθεται οτι εμπορευεται το νανοβιονικο γιλεκο nanobionic. Σημειωνω οτι στις 2 τα χαραματα με το που έλαβαν το email μου στην firtex που φτιαχνει το αληθινο γιλεκο επικοινωνησαν αμεσως μαζι μου τηλεφωνικα και με ενημέρωσαν οτι η υπόθεση ηδη πηρε το δρομο της δικαιοσυνης.
"Κύριοι,
Ονομάζομαι...
Αναγνωστόπουλος Ιωάννης και σήμερα μόλις παρέλαβα το νανοβιονίκο γιλέκο. Το γιλέκο αυτό με γέμισε ελπίδα. Βλέπετε η γυναίκα μου έπαθε εγκεφαλικό, 14 ημέρες μετά την γέννηση της κόρης μου. Το εγκεφαλικό χτύπησε όλη τη δεξιά πλευρά και το κέντρο του λόγου, με αποτέλεσμα τώρα ενα χρόνο μετά τίποτα από όλα να μην έχει επανέλθει πλήρως, και ιδίως το δεξί χέρι.
Το παρήγγειλα online στις 14.4, μετά την προβολή του σην εκπομπή Ζούγκλα, και μετά από μακρά αναμονή το παρέλαβα σήμερα. Πριν λίγο η γυναίκα μου πήγε για ύπνο. Φορουσε επί μία ώρα το γιλέκο και κάναμε διάφορες ασκήσεις. ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑΓΗ Προβληματίστηκα μα δε μιλησα. Μόλις κοιμήθηκε μπήκα στο internet και άρχισα το googling. Τυχαία έπεσα πάνω σε αυτήν την ιστοσελίδα firtex καταγγελία.
Διαβάζοντας συνειδητοποίησα κάποια πράγματα και μου δημιουργήθηκαν απορίες:
 1. οταν παρήγγειλα το  γιλέκο  η σελίδα nanobionic.com ηταν ακόμα υπο κατασκευη, Στο γιλέκο γινόταν αναφορα στην ιστοσελίδα zougla.gr ως τεχνολογίας FIR. οταν το εψαξα στα αγγλικά εκεινο το βράδυ, έπεσα πάνω στην ιστοσελίδα της   fir-tex (η μόνη που πουλάει αντίστοιχα  προιόντα τόσο ακριβά) και θεώρησα ότι μιλάμε για το ίδιο πράγμα. Σημερα όμως διαπίστωσα: Το γιλέκο είχε καρτελάκι στα ελληνικα!!! όλο το documentation ειναι στα ελληνικά. Που φτιάχνεται; Στην Ελλάδα; Και γιατί εχει 2 μήνες παράδοση;
2. Τι έχετε να πείτε γι αυτό http://www.firtexshop.com/el/; θα περίμενα επίσημη απάντηση στο site σας.
3. Εχω  υποψίες ότι οι ασθενείς που φαίνονται στα βιντεο φοράνε firtex kaι εσείς πουλάτε το nanobionic. Ελπίζω και εύχομαι να με βγαλετε λάθος.
4. Πως εξηγείτε το γεγονός ότι στο  google δεν υπάρχει που θενα η εταιρεία nanobionic εκτός από την Ελλάδα;
Η ερευνα μου θα συνεχιστεί. Δεν πρόκειται να σας χαρίσω τα 300 ευρώ. Δεν ειναι το ποσο. ειναι ότι ματωσα για να τα δώσω (1500 ευρω το μηνα φευγουν σε φαρμακα) ματωσα από ελπίδα. Το email αυτό θα κοινοποιηθει σε ενώσεις καταναλωτών, στο υπουργείο ανάπτυξης, στο υπουργείο υγείας και φυσικά στην firtex.
Φιλικά
Αναγνωστόπουλος Ιωάννης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!