tromaktiko: Προβάδισμα «Φέτφα» για αντί-Ριέρα

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Προβάδισμα «Φέτφα» για αντί-Ριέρα



Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι αναγκασμένος να αλλάξει και πάλι την ενδεκάδα. Τα προβλήματα με απουσίες παικτών δεν λένε να εγκαταλείψουν το λιμάνι.


Κόντρα στην Καβάλα, στο νέο ξεκίνημα που θα επιδιώξει να κάνει ο Ολυμπιακός, ο Βάσκος δεν θα έχει στη διάθεσή του την… αριστερή πλευρά της ομάδας. Θα λείψουν οι Μπράβο και Ριέρα και ο Βαλβέρδε ψάχνει να βρει τον τρόπο με τον οποίο θα καλύψει τα κενά αυτά. Και για τον Μπράβο, η επιλογή του προπονητή του Ολυμπιακού είναι εύκολη (Χολέμπας), δεν ισχύει το ίδιο και για τον Ριέρα.

Όπως σας έχουμε αναφέρει, είναι αρκετοί οι… μνηστήρες της θέσης του αριστερού χαφ. Η μία σκέψη είναι να… μετακομίσει ο Μιραλάς και να παίξει στην κορυφή ο Πάντελίτς. Η άλλη είναι να αγωνιστεί ο Φετφατζίδης και να παραμείνει στην θέση του ο Βέλγος επιθετικός.

Υπάρχει και η σκέψη για τον Νέμεθ, αλλά την παρούσα φάση δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες για να χρησιμοποιηθεί βασικός ο Ούγγρος.

Σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν τον Βαλβέρδε, αλλά και με δεδομένες πλέον τις επιστροφές των Μέλμπεργκ και Τοροσδίδη, ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί στο εκτός έδρας ματς με την Καβάλα ως εξής: Πάρντο, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας (οι τέσσερις της άμυνας), Ουρτάδο, Ιμπαγάσα (οι δύο του άξονα), Ρόμενταλ (δεξιά), Φετφατζίδη (αριστερά), Μιραλάς (στην κορυφή) και Φούστερ (στον ελεύθερο ρόλο).



www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!