tromaktiko: Μακρυά απο "ΤΟ ΤΖΑΚΙ"

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Μακρυά απο "ΤΟ ΤΖΑΚΙ"



Ενα μαγαζι που παραπέει και προσπαθει με δήθεν κολπα-πονηριές να κρατήσει το κόσμο. Το περασμένο σαββατο αποφασίσαμε μια παρέα 12 ατομα να παμε σε 1 μουσικό μεζεδοπωλειο...
(ετσι νομίζαμε) πίσω απο την Αλεξάνδρας στο Τζακι. Πέρα απο τη μουσική που δεν θα σχολιάσω.. (δικής μας επίλογή ήταν εν τέλει, δεν μας πήγε κανεις με το ζόρι), η πονηριά των υπευθύνων δεν περιγράφεται. 1ον παραγγέλνουμε 11.15, τα ορεκτικά ήρθαν σχεδόν αμέσως και οι ποικιλίες ήρ8αν 2 ώρες αργότερα...και όταν ρωτήσαμε δικαιολογημενα μετά απο καμια ωρίτσα τι γίνεται να λενε !
"Ερχονται ερχονται". Το θέμα δεν ήταν να χορτάσουμε τις κοιλιές μας αλλά ρε φίλε σε πληρώνω για κάποιες υπηρεσίες. Προφανώς οι τύποι θέλαν να καθυστερήσουν για κάποιο λόγο τρανή απόδειξη πως ΟΤΑΝ εδεησε ο Κυριος να φερουν τις ποικιλίες ήταν τα πάντα ΚΡΥΑ.2ον Οταν κάποιος παράγγελνε έστω και μια coca cola ή 1 κρασί(νερόκρασο καλύτερα) ακόμα αυτοί φέρναν 2-3 έτσι για να αυξήσουν την κατανάλωση τους. Για το τελος κρατάω το καλύτερο ζητάμε λογαριασμό περι τις 2.15 η βραδυά δεν τράβαγε και πολύ τελικά. "Ερχεται-ερχεται" να λενε πάλι, πήγαν 3 άτομα να τη ζητήσουν και στους 3 λεγαν το ίδιο. Εν τελει ευχαριστούμε το γκαρσον για το κέρασμα αφού λογαριασμό δεν μας εφεραν και κει αρχιζει το γλέντι.."Τα παραπονα στον ταμία" και αλλα τετοια ωραια κλπ. Μονο που στο ταμειο δεν υπήρχε κανεις και οταν περασα για τουαλέτα νωρίτερα ολοι οι λογαριασμοί είχαν βγει αλλά για κάποιο λογο παλι δεν μας τον εφερναν. Τι νομιζαν πως θα κερδισουν οι πανέξυπνοι "υπευθυνοι" πως καθυστερώντας μια παρέα που δεν περναει καλά και σου χει κάνει 1000 παραπονα πως θα παραγγείλουν και άλλα πράγματα? Συνήθως στα σοβαρα μαγαζια θελουν πως και πως να τους αδειασεις το τραπέζι για να ρθουν και αλλοι να κατσουν. Μακρυα και παλι μακρυα εκτος αν σας αρεσει "η αψογη εξυπηρετηση" η "παραφωνία" και τα Κλαρινα(τα τελευταια ειναι και παραδοσιακα δεν τα κατηγορω γουστα ειναι αυτα)! Ειναι απίστευτο πόσο υποτιμούν τη νοημοσύνη μας μερικοι δήθεν επαγγελματίες!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!