tromaktiko: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ...

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ...



Σε συνέχεια χθεσινής ανάρτησης  για το σκάνδαλο που έχει προκύψει στο 37ο χλμ Αθηνών – Σουνίου σήμερα το πρωί είχαμε συγκέντρωση των κατοίκων...
της περιοχής και μετά από αρκετά τηλεφωνήματα ήρθε η αστυνομία και το ΥΠΕΧΩΔΕ και ερευνούσαν το θέμα, που αποδεικτηκε ΔΕΝ γίνονται από το δημόσιο, όπως έχει αναρτηθεί, οι εργασίες αλλά από ιδιώτη και ο οποίος παράνομα πάει να κλείσει την πρόσβαση στην παραλία!!!! Επιπλέον καθόλη την διάρκεια των συζητήσεων υπήρχε διακριτική παρακολούθηση από <<φουσκωτούς>> από ποιον άραγε???
Επίσης είχαν βρεθεί στην συγκέντρωση ο πρώην δήμαρχος του Κορωπίου Αθανασόπουλος και ο νυν ο Κιούσσης οι οποίοι και οι δυο έκαναν τις πάπιες! Για το γεγονός και οι οποίοι ήρθαν σήμερα που απεργούν τα με ΤΥΧΑΙΟ??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ….

Το θέμα τώρα ξεκινάει και θα πάρει μεγάλη τροπή μιας και έχουμε καλέσει και τα μμε να καλύψουν το γεγονός, δεν μπορεί να μείνει έτσι, οι παραλίες ανήκουν σε όλους και όχι σε ιδιώτες. Να σημειώσουμε το γεγονός ότι τι οικόπεδο βρίσκετε δίπλα στην βίλα του Αποστολόπουλου με τα ιατρικά κέντρα.
Παρακαλώ πολύ διερευνήστε κ εσείς το θέμα κ δημοσιοποιήστε το να το μάθουν και άλλοι

Υ.Γ. Υπάρχει κ άλλο ένα θέμα ακριβώς στην ίδια περιοχή!!! Αλλά αυτή την φορά στο βουνό!! Πάλι έχει καταπατηθεί μεγάλη έκταση μέσα στο λιγοστό δάσος που υπήρχε λίγο πιο κάτω από την κορυφή όπου πάλι επιφανής κύριος κτίζει την βιλαρα που και πάλι κάνουν τα στραβά μάτια οι αρμόδιοι…… ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!