tromaktiko: Τι δώρο θέλουν τα παιδιά για τα Χριστούγεννα;

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Τι δώρο θέλουν τα παιδιά για τα Χριστούγεννα;



Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλοι οι γονείς αναρωτιούνται τι δώρο θα ήθελαν τα παιδιά τους. Σύμφωνα με μία έρευνα που έγινε στις ΗΠΑ τα παιδιά έχουν αποκτήσει πολύ καλή σχέση με την τεχνολογία και θέλουν συνεχώς να...
παίρνουν δώρα διάφορα gadget που κυκλοφορούν στην αγορά. Με βάση αυτό η εταιρεία ερευνών Nielsen ρώτησε ένα μεγάλο δείγμα από παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών για το ποιο θα ήταν το gadget που θα ήθελαν να τους πάρουν δώρο οι συγγενείς τους.
Το 31% των παιδιών απάντησε οτι θέλει να αγοράσει ένα iPad με τα λεφτά από το χαρτζιλίκι που μαζεύει ή ελπίζει οτι θα του το πάρουν οι γονείς του δώρο μέσα στους επόμενους 6 μήνες.
Δεύτερος σε προτίμηση έρχεται ο ηλεκτρονικός υπολογιστής σε ισοβαθμία με το iPod μιας και το 29% ζήτησε από τους γονείς του ένα από τα δύο.
Αμέσως μετά στις προτιμήσεις σύμφωνα πάντα με την έρευνα, έρχεται το Nintendo DS με ποσοστό 25% ενώ το 21% από τα παιδιά που απάντησαν είπε οτι θέλει ένα PlayStation 3.
Η έρευνα δείχνει οτι τα παιδιά ενδιαφέρονται να αποκτήσουν περισσότερο ένα iPad παρά μια κονσόλα και αυτό ίσως να οφείλεται στο οτι πλέον σχεδόν όλα τα παιδιά έχουν ήδη μία οπότε δεν χρειάζονται κι άλλη γι’ αυτό και το Xbox360 καθώς και το Nintendo Wii είναι πολύ χαμηλά στη ζήτηση των παιδιών που ρωτήθηκαν.






newsit.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!