tromaktiko: Σκύλος στη Σαλαμίνα

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Σκύλος στη Σαλαμίνα



Μετά μας φταίνε οι Πακιστανοί που σκοτώνουν αδέσποτα ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ....
Το γεγονός ότι συμπολίτες μας μπορούν να βασανίσουν ένα σκυλάκι που ουρλιάζει για να σπάσουν πλάκα, τι πρέπει να μας πει?
Οτι δε θα πάμε ποτέ μπροστά...
Στην Αμερική (εχουν πολλά στραβά οι Αερικάνοι, το ξέρω, αλλά σ'αυτά είναι πολύ μπροστά), όποιος βασανίσει ζώο, ενήλικος και ανήλικος, τιμωρείται και καταγράφεται.
Εχει αποδειχτεί ότι αυτό είναι το πρώτο στάδιο στην καριέρα ενός βιαστή/δολοφόνου.
Και είναι λογικό φίλοι μου.
Οταν κάποιος έχει στα χέρια του ένα ζωντανό πλασματάκι που ουρλιάζει και ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ, Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΟΝΟ. Και δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. Αν ήξερα ποιοί βασάνισαν το άμοιρο σκυλάκι, δε θα μπορούσα να κλείσω μάτι από τις τύψεις αν δεν τους κατέδιδα. Γιατί ξέρω ότι θα το ξανακάνουν, και πάλι, και πάλι...μέχρι να φτάσουν και σε άνθρωπο. Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ που έγραψαν πριν από μένα. ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. Πραγματικά, κι'εγώ προτιμώ τον κλέφτη έξω από τη φυλακή ΠΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ.
Το φοβάμαι περισσότερο για το τι θα κάνει στο παιδί μου. Επίσης τρέμω στην ιδέα του τι θα κάνει στα δικά του παιδιά, αν έχει. Κάτοικοι της Σαλαμίνας, σας παρακαλούμε, ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ. Κάποιοι έχετε και στο σπίτι σας σκυλιά και θα κάνατε κυμά όποιον τους έκανε κακό, το ξέρω. Αυτό το δύστυχο ήταν αδέσποτο γιατί κάποιος από μας το πέταξε, να μη νοιαστεί κανείς για το φριχτό του τέλος?
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!