tromaktiko: Και οι ΜΗ συμβασιουχοι έχουν ψυχή

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Και οι ΜΗ συμβασιουχοι έχουν ψυχή



Και γιατι να ανανεωθούν δηλαδη οι συμβασεις των συμβασιουχων αγαπητε μου;
Για να ζητουν μετα μονιμοποιηση χωρις να έχουν καμμια σχέση με τον ΑΣΕΠ; Οχι δεν πρέπει να γίνει καμία ανανεωση αλλά να προσλάβουν ΑΛΛΟΥΣ ανεργους να φανε κι αυτοι ψωμι.
Με την διαρκη ανανεωση των συμβάσεων καταληγουν να δουλευουν κατι χρονια οι ιδιοι και οι ιδιοι και τελικα να μπαινουν στο δημοσιο απο την πισω πορτα. Ε λοιπον όχι, εχουν και άλλοι ανθρωποι δικαιωματα κι οχι μονο οι ημετεροι των τοπικων αρχοντων. Ξερουμε πως προσλαμβάνονται οι συμβασιουχοι , κυριως λογω γνωριμιών. Το μεγαλο πανηγυρι γίνεται με τις συμβασεις εργου που είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ βυσματικες.
Οποιος θελει, ας καταθετει τα δικαιολογητικα του στον ΑΣΕΠ και να πηγαινει απο την κυρια είσοδο , οχι απο την κερκοπορτα. Κι όσον αφορα την λεξη ΑΠΟΛΥΣΗ συμβασιουχου, ειναι λάθος. Μην τρελλαθουμε κι ολας. Ληξη παροχης εργασιας λέγεται και οχι απολυση. Ετσι για να μην μπερδευόμαστε. Δεν εχω καμια εμπαθεια προς τους νυν συμβασιουχους αλλά εφ όσον γνωριζουν εκ των προτερων την ημερομηνια ληξης της συμβασης τους, γιατι διαμαρτυρονται; Και οι υπόλοιποι Έλληνες πολίτες που ενδιαφερονται για τις ίδιες , ενδεχομένως, θεσεις δεν εχουν ψυχη;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!