tromaktiko: Απάντηση σε κακόβουλα δημοσιεύματα

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Απάντηση σε κακόβουλα δημοσιεύματα



Η κακοβουλία, η αθλιότητα και το θράσος, έχουν τα όριά τους! Η ανάρτηση που αφορά το πρατήριο μου, από «άγνωστο» καλοθελητή, αποτελεί τη χειρότερη διαστρεβλώσει της αλήθειας.
Α) Οι τιμές του πρατηρίου μου είναι κανονικά αναρτημένες δίπλα στην είσοδό του, σε κανονικό μέγεθος, ορατό σε καθένα διερχόμενο. Ο «άγνωστος», ηθελημένα απέκρυψε τη «λεπτομέρεια» αυτή με σκοπό να με κατασυκοφαντήσει.
Β) Οι τιμές του πρατηρίου μου στέλνονται καθημερινά και σε κάθε περίπτωση αλλαγής τους σε Παρατηρητήριο Τιμών του Υπουργείου Ανάπτυξης και είναι αναρτημένες στην οικεία ιστοσελίδα. Γ) πέραν αυτών η τιμή του καυσίμου ανά είδος αναγράφεται και στις αντλίες του πρατηρίου μου, ώστε η ενημέρωση του καταναλωτή να είναι πλήρης. Η φωτογραφία που σας στέλνω με την απαίτηση να αναρτηθεί «μιλά από μόνη της, χωρίς να χρειάζονται άλλες εξηγήσεις. Μήπως ήθελε ο «άγνωστος» συκοφάντης να βγάλω και φειγ – βολάν με τις τιμές του μαγαζιού μου?
Αυτό θα τον ευχαριστούσε? Ο κόσμος ξέρει και κρίνει, τιμώντας το κατάστημά μου, για περισσότερα από 20 χρόνια.

Αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους, ας πρόσεχαν!
Όσο για το site σας χαίρομαι πάρα πολύ που υπάρχει ένας χώρος στον οποίο οι πολίτες μπορούμε να εκφράσουμε «ΕΛΕΥΘΕΡΑ» τις απόψεις μας αρκεί αυτές να μην εξυπηρετούν κακόβουλες ενέργειες από πονηρούς οι οπίοι διαλέγουν τέτοιυς τρόπους για να ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ τους συναδέλφους τους.
Θα πρέπει βέβαια να απαιτήσω την ΑΜΕΣΗ ΑΝΡΤΗΣΗ της απάντησης μου από μέρους σας για να αποφύγουμε περαιτέρω νομικές κυρώσεις.

Με εκτίμηση
Μιχάλης Μεταξάς
Πρόεδρος Πρατηριούχων Ν. Καβάλας
Αναπληρωτής Γραμματέας της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος


ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΕΠΙΜΩΝΑ ΝΑ ΣΠΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΘΟΛΑ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΘΕΜΗΤΟΥ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘHΜΕΡΙΝΗ

ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΟ ΣΤΟΝ ΠΥΛΩΝΑ, Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ. ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ BP ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ 23% Φ.Π.Α. ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ BONUS ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΟ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!